Foredrag - Gribskov

Gribskov

Viden i bevægelse

FRA KEJSER NERO TIL DONALD TRUMP v/Anders Grøndahl

...

 

fotograf: Jan F. Stephan

Historisk foredrag  med forfatteren Anders Grøndahl og italienske lækkerier med tilhørende vine fra Hanne Birgitte Grøndahl

 

FRA KEJSER NERO TIL DONALD TRUMP

 

Oplev forfatteren Anders Grøndahl på slap line, når han folder sin historiske viden og sin aldeles svirpende satire ud på foredragsscenen. Uden brug af bøger, notater, fotos eller power point. Han er direkte på.

 En historisk og humoristisk  rejse  fra kejserne i det gamle Rom og spartanerne i Grækenland til Winston Churchill, Hitler, John F. Kennedy, Ronald Reagan, Berlusconi, Putin og Donald Trump.

Klogskab imod ondskab. Tanken imod torsken. Penge imod ånd. Europas gamle kultur er truet. Er der alligevel håb? Ja, svarer Anders. - Det gode vinder som regel til sidst. Nogle gange er omkostningerne høje, men det vinder!

Bagefter skyller vi det hele ned med udvalgte italienske vine og godbidder fra Hanne Birgitte italienske livsnyderkøkken.

  • Nummer 72405 - FRA KEJSER NERO TIL DONALD TRUMP v/Anders Grøndahl
  • Start 26.10.17 kl. 18:00-22:00
  • Underviser(e) Hanne Birgitte og Anders Grøndahl
  • Adresse Gillelejehallen, Bøgebakken 19, 3250 (kort)
    Møllestuen
  • Lektioner 1,00
  • Priser
    Almen   DKK 295,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
26.10.2017 18:00-22:00 Gillelejehallen Hanne Birgitte og Anders Grøndahl Kort

Underviser

Hanne Birgitte og Anders Grøndahl

Hanne Birgitte og Anders Grøndahl
Livsnydere, forfattere til rejsebøger, kogebøger mm.

 

Hanne Birgitte og Anders Grøndahl deler deres store passion for Italien og har i mange år været guider på livsnyderrejser til Rom og Piemonte/Ligurien. Anders er flittig vinanmelder og derfor altid på jagt efter gode tilbud - også til sin egen vinkælder. Anders har efterhånden skrevet adskillige inspirerende rejsebøger om Rom og holdt mange foredrag om sin kærlighed til den gamle Tiberby.  Hertil kommer en hel stribe kogebøger - senest "Det søde Italien" og sandelig også en krimi som med hovedpersonen Kommisær Kaviar udspiller sig i henholdsvis Helsingør og København.