Kurser - Gribskov

Gribskov

Viden i bevægelse

Indisk gastronomi

...

Indisk gastronomi  

 

Kom med Khan på en spændende gastronomisk rejse til det klassiske indiske Mughlai køkken som har rødder tilbage til 1600 tallet, men som stadig er højt elsket verden over fx kebab, korma, kufta, pullao, chicken tikka. Kurset er hands-on og du lærer teknikker der gør, at du bliver dus med masalaer (krydderi-blandinger) og fremgangsmåder i det indiske køkken, så du kan jonglere med eksotiske krydderier og retter i dit eget køkken. Hver gang frembringer vi en autentisk indisk middag med linser, grøntsager, kød eller fisk, ris eller brød, som vi selvfølgelig selv bager. Du lærer også, at minimere madspild.   

 

Underviser kok Abdul Jabbar Khan, har sit eget madfirma www.indiskgastronomi.dk. Han er uddannet kok hos Nizamen (prinsen) af Hyderabads hof i Indien og har siden været kok på flere indiske ambassader bl.a. i København. For ham er indisk mad en passion.

 

Råvarer er inkluderet i kursusprisen.  

 

Husk at medbringe en skarp kniv, forklæde, viskestykke og fryseposer til evt. rester.

 

  • Nummer 81020 - Indisk gastronomi
  • Start 06.01.18 kl. 10:00-14:00
  • Underviser(e) Abdul Jabbar Kahn
  • Adresse Gilbjergskolen, Parkvej 101, 3250 (kort)
    Hjemkundskab stor
  • Lektioner 20,00
  • Priser
    Almen   DKK 960,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
06.01.2018 10:00-14:00 Gilbjergskolen Abdul Jabbar Kahn Kort
20.01.2018 10:00-14:00 Gilbjergskolen Abdul Jabbar Kahn Kort
03.02.2018 10:00-14:00 Gilbjergskolen Abdul Jabbar Kahn Kort
03.03.2018 10:00-14:00 Gilbjergskolen Abdul Jabbar Kahn Kort

Underviser

Abdul Jabbar Kahn
Kom på en spændende gastronomisk rejse til det klassiske indiske køkken. Stift bekendskab med bl.a. koriander, gurkemeje, kardemomme, kanel, spidskommen, chili, garam masala og lær at lave forskellige masalaer. Hver gang frembringer vi en autentisk indisk middag med linser, grøntsager, kød eller fisk, ris eller brød, som vi selvfølgelig også selv bager.
Underviser kok Abdul Jabbar Khan har sit eget madfirma www.indiskgastronomi.dk. Han er uddannet kok hos Nizamen (prinsen) af Hyderabad i Indien og har siden været kok på flere indiske ambassader bl.a. i København. For man er indisk mad en passion.
Husk at medbringe en skarp kniv, forklæde og viskestykke.