Kurser - Gribskov

Gribskov

Viden i bevægelse

Støb chokoladeæg og fyld det med egne fremstillede chokolader!

 

Den tidligere Danmarksmester guider dig gennem processen, vil fortælle og vise, hvordan I temperere den mørke chokolade, så den får den helt rigtige glans og knæk. I støber selv chokoladen i forme, kommer fyld i og overtrækker med chokolade.

På kurset laves der flere typer fyld, som bruges forskelligt. I får de lækre chokolader og opskrifterne med hjem.

Pris for materialer kr. 100 -  betales kontant til underviser på dagen.

 

Medbring opbevaringsbokse, viskestykke samt forklæde. 

 Man skal være fyldt 15 år for at kunne deltage på holdet.

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Nummer 81087 - Støb chokoladeæg og fyld det med egne fremstillede chokolader!
  • Start 14.03.18 kl. 17:30-20:45
  • Underviser(e) Nicolaj Wirum
  • Adresse Gilbjergskolen, Parkvej 101, 3250 (kort)
    Hjemkundskab stor
  • Lektioner 4,00
  • Priser
    Almen   DKK 245,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
14.03.2018 17:30-20:45 Gilbjergskolen Nicolaj Wirum Kort

Underviser

Nicolaj Wirum

Nicolaj Wium er uddannet Civilingeniør i Kemi med speciale i materialer, men han er også tidligere Danmarksmester i fyldt chokolade og om sommeren biavler i Hornbæk og omegn.

Han har i de sidste 10 år holdt foredrag om kakaoen historie og om chokolade fremstilling, og har sideløbende afholdt praktiske kurser i fremstilling af fyldte chokolader. Han holder desuden foredrag om biavl og honningens bestanddele.

 

Se underviserens hjemmeside